MR. POKé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Poké. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 22:02 De mango was helemaal onrijp, hard en zuur. En de avocado was half bruin. De ingrediënten leken gewoon niet helemaal vers en top..
6 jul 2024 om 20:31 Hele lekkere pokebowls. Bezorgtijd alleen erg lang. Had besteld met zoete aardappel maar zat er helaas niet op. Maar alles was wel erg lekker
3 jul 2024 om 19:10 Waardeloos
1 jul 2024 om 23:18 Om half 5 online besteld voor 18.00. Kwam uiteindelijk pas om 18.40. Jammer alles was koud.
1 jul 2024 om 14:02 Door dat bezorgers hadden afgezegd duurde bijna uur langer dat de bestelling kwam. Dus garnalen koud en extra tonijn was niet de moeite Jammer. Voorheen waren ze zo goed.
29 jun 2024 om 22:17 Bezorging duurt ontzettend lang. Hierdoor zijn de warme bijgerechten al koud bij aankomst. Verder betaal je veel geld voor extra dingen, maar krijg je heel weinig. Je hoort 5 karagekipstukken te krijgen al kregen wij er beide 4 ipv 5. Slechte keten.
29 jun 2024 om 22:16 Te laat komen is vervelend maar kan gebeuren. Wat mij stoort is dat er geen excuses vanaf kunnen. Een klein gebaar als compensatie zou op zijn plaats zijn.
28 jun 2024 om 8:17 Eten kwam een halfuur later dan aangegeven en telefonisch werd niet opgenomen. Mijn hele pokebowl was overgoten met gebakken uitjes, de furikake en zaden en pitten mix ontbraken. Avocado was bruin en erg weinig terwijl ik voor extra had betaald.
27 jun 2024 om 19:50 Waardeloze late levering. Eten prima
16 jun 2024 om 23:37 Kon helaas maar 90 minuten bezorgtijd aanklikken, was helaas veel langer... Eten was prima, maar duurde véél te lang voor het bezorgd werd. Na telefonisch contact werd verteld dat bezorger onderweg was. Duurde daarna nog 3 kwartier.
14 jun 2024 om 19:55 Heerlijke wrap!!!
5 jun 2024 om 14:43 Ruim 1.5 gewacht op het eten, erg slecht!!