MR. POKé

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1993 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Poké. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 20:40 Eten werd netjes op tijd geleverd. Verse ingrediënten, goede hoeveelheid en prima op smaak. De keer dat het enorm lang duurde werd naderhand netjes opgelost.
27 nov 2022 om 21:53 Eerder dan verwacht Eten erg vers.
27 nov 2022 om 11:57 Pokebowl was niet vers en de avocado was helemaal verrot, saus ontbrak ook
26 nov 2022 om 21:25 Sneller dan verwacht en prima te eten.
26 nov 2022 om 19:47 90min gewacht in plaats van 45 wat aangeven stond. Loempia’s koud garnalen koud. Poke bowl stond open helft in de zak. Avocado was verrot.
19 nov 2022 om 21:14 Heb nooit klachten maar naar uur te hebben moeten wachten helft vd ingrediënten niet eens in de pokebowl Zat ook in een heel klein bakje en daar betaal je dan 22 euro voor ! Oplossing was goed alleen benieuwd hoelang dat gaat duren
19 nov 2022 om 21:11 Wij bestellen vaker hier, dan zijn we tevreden over de bezorging en de kwaliteit van het eten. Maar vandaag was een dieptepunt, na 2 uur stond de bezorger op de stoep met een veel te natte pokebowl die niet erg vers leek ook. Jammer!
17 nov 2022 om 20:18 Poke bowl was goed. Gepaneerde garnalen waren klein en slapjes. Bezorgtijd +/- 100 minuten...
14 nov 2022 om 19:44 Opmerking niet gelezen, alsnog 15 a 20 min later. Crispy Kip+Saus niet verwerkt in bowl. Denk verkeerde portie geleverd kwam uit op 750ml+/- inplaats van 960+/-, wat geleverd was lekker, maar niet waard wat nu geleverd is
14 nov 2022 om 17:22 Ik vind het heel jammer om dit te moeten schrijven. Ik heb altijd een goeie ervaring met Mr. Poké gehad. - Mijn rijst smaakte naar zeep - Ik kreeg 6 garnale ipv 6 gyoza - Ik kreeg een coca-cola light ipv een coca-cola zero
10 nov 2022 om 20:37 Veel te veel pittige saus waardoor het niet meer lekker was. Wel lekjer vers allemaal. Bezorging ook wat later dan vooraf aangegeven.
10 nov 2022 om 19:31 Het eten was lekker, helaas kwamen we er thuis pas achter dat we een hele andere pokebowl ontvangen hebben..