MR. POKé

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Poké. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2024 om 22:55 Helaas niet de ingrediënten die besteld waren bij zelf gekozen pokebowl en de extra bestelde mozzarella sticks waren koud.
15 apr 2024 om 7:12 Heerlijk eten, veel goede ingrediënten, en grappig, zo'n warme 'crushi roll'!
14 apr 2024 om 10:45 Het eten was goed en compleet, alleen zat er geen verschil tussen een normale en grote portie, dat was vreemd, want wel voor betaald
12 apr 2024 om 21:12 Wij hadden als hoofd ingrediënten zalm en gepaneerde torpedogarnalen, maar de garnalen ontbraken! We hadden alleen zalm erin zitten. Dit was erg jammer. Het hoofd ingrediënt “maakt” toch echt je boke bowl. En daar natuurlijk ook extra voor betaald.
12 apr 2024 om 19:48 Wij hadden chopsticks besteld bij de poke bowl alleen die ontbraken. Verder was het eten lekker!
11 apr 2024 om 18:47 In mijn poke ontbraken heel veel ingrediënten (zalm ook!! - letterlijk het hoofdingredient) maar ik kreeg geen vervanging omdat de chef beweert dat hij er alle ingrediënten in deed. Ongelooflijk!
10 apr 2024 om 20:58 De bezorgtijd zou 35 minuten zijn maar het werd uiteindelijk 55 minuten. Daarnaast was de poké bowl met de gebakken kip niet lekker. Het leek of de kip niet helemaal gaar was. Ik heb de kip eruit gevist en weggegooid. De poké bowl met tonijn was top!
5 apr 2024 om 1:12 Heerlijk eten en snelle bezorging door bezorger 14!! Top
3 apr 2024 om 20:29 Lekkere poké bowl, goede verdeling van rijst en groente. De kip was lekker en smaakvol en het eten werd netjes op tijd bezorgd.
1 apr 2024 om 21:35 2x avocado voor de wrap besteld en betaald, maar 0x avocado gekregen. Wel een heleboel komkommer. Gaat men er vanuit dat klanten geen verschil kunnen zien/proeven? Of ziet degene die het eten bereidt dit niet? Beide niet zo best. Verder prima wrap.
30 mrt 2024 om 20:25 Was top!
29 mrt 2024 om 23:16 Alles top.