MR. POKé

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2058 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Poké. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 22:01 Eten was niet lekker, we hebben 1 maaltijd weggegooid, de rijst leek oud. bezorging was te laat. Na bellen om te vragen waar de bezorger bleef kregen we te horen 10 minuten. Vervolgens duurde het nog een half uur
29 jan 2023 om 0:46 Erg lekkere zelf samengestelde vegetarische poke bowl met tempeh. Aanrader!
27 jan 2023 om 20:08 Bezorgtijd was zoals aangegeven. Een vriendelijke bezorger. Het eten was zoals vaker weer van prima kwaliteit. Minpuntje: de porties worden kleiner en dat gaat op een gegeven moment wel het verschil maken. Verder alles prima.
25 jan 2023 om 21:11 3 x zolang bezorgtijd als aangegeven Miste diverse bestelde onderdelen
23 jan 2023 om 18:52 Bestelling kwam 15 minuten later Weinig garnalen was jammer Volgende keer andere keuze
22 jan 2023 om 11:55 Het eten viel tegen. Het leek alsof het oud was en er zat heel weinig vlees/vis bij. Ik vond het veel geld voor wat we kregen. Jammer.
21 jan 2023 om 18:41 Eten was heerlijk! Bestelling was wel te laat, kwartier na aangegeven tijd.
20 jan 2023 om 19:47 Top bedrijf. Snelle en vriendelijke service. Eten was vers en van hoge kwaliteit. Het assortiment is ook erg ruim. Zal zeker vaker bestellen!!!
18 jan 2023 om 11:26 Eten was lekker. Bezorger was vriendelijk en netjes op tijd.
15 jan 2023 om 20:56 Prima poke bowl!
15 jan 2023 om 18:52 Ik bestelde de Ono Spicy Tofu, maar hierin zat geen tofu maar tempeh. Qua smaak echt een groot verschil. Ook kreeg ik de verkeerde smaak ijs, en was het ijs behoorlijk gesmolten. Meer een smoothie. Jammer. Wel een snelle en vriendelijke bezorger.
15 jan 2023 om 12:28 Goed verzorgd, vond alleen de dressing iets minder. Die neem ik de volgende keer niet meer. Bezorging sneller dan de aangegeven tijd! Wel prijzig.